Latest News

နည်းပညာတက္ကသိုလ်(ကျောက်ဆည်) မြန်မာနှစ်သစ်ကူး၊နှစ်ဆန်း(၁)နေ့ အန္တရာယ်ကင်းပရိတ်ရွတ်ဖတ်ခြင်း မှတ်တမ်းပုံများ

နည်းပညာတက္ကသိုလ်(ကျောက်ဆည်) သင်္ကြန်စတုဒီဿ ကုသိုလ်ပြုခြင်း

(၁၃.၄.၂၀၂၄)ရက်နေ့ သင်္ကြန်အကြိုနေ့၊ စတော်ဘယ်သီး ဖျော်ရည် (၁၄.၄.၂၀၂၄)ရက်နေ့ သင်္ကြန်အကျနေ့ ၊ မုန့်လက်ဆောင်း (၁၅.၄.၂၀၂၄)ရက်နေ့ သင်္ကြန်အကြတ်နေ့ ၊ မုန့်ဟင်းခါး (၁၆.၄.၂၀၂၄)ရက်နေ့ သင်္ကြန်အတက်နေ့ ၊ ကြာဇံဟင်းခါး နေ့စဉ် စတုဒီဿ များကို နည်းပညာတက္ကသိုလ်(ကျောက်ဆည်) ဘုရားခန်းတွင်ကုသိုလ်ပြုပါမည်။

နည်းပညာတက္ကသိုလ်(ကျောက်ဆည်), မြန်မာနှစ်သစ်ကူး၊နှစ်ဆန်းတစ်ရက်နေ့ အန္တရာယ်ကင်းပရိတ်တရားတော်နာ ဖိတ်ကြားလွှာ

Technological University (Kyaukse) Commemoration Activity for International Girls in ICT Day(28.3.2024)

Commemoration Activity For international Girls in ICT Day သို့တက်ရောက်နိုင်ပါရန်ဖိတ်ကြားခြင်း

ကမ္ဘာ့စားသုံးသူ အခွင့်အရေးများနေ့ ဟောပြောပွဲ(၁၅.၃.၂၀၂၄)

တက္ကသိုလ်အဆင့် အင်ဂျင်နီယာနှင့် သိပ္ပံပညာရပ်ဆိုင်ရာ သုတေသနဂျာနယ် “University Research Journal of Engineering, Science and Education,2024” အတွက် စာတမ်းများပေးပို့တင်သွင်းနိုင်ရန် ဖိတ်ခေါ်ခြင်း။

030-URJESE2024Download URJESE-2024-Paper-Template-MyanmarDownload URJESE-2024-Paper-Template-1Download QR-CodeDownload

ကျောက်ဆည်မြို့နယ်၊ ဓမ္မစရိယစာမေးပွဲ၊ ပါဠိပထမပြန်စာမေးပွဲ၊ နိကာယ်စာမေးပွဲ တို့တွင် ဖြေဆိုအောင်မြင်တော်မူခဲ့သည့် စာအောင်သံဃာတော်(၁၅၈)ပါး၊ပင့်သံဃာတော်(၅၂)ပါး၊ စုစုပေါင်း(၂၁၀)ပါးတို့အား မြို့နယ်လုံးကျွတ်ဆွမ်းဆန်တော်လောင်းလှူပွဲအခမ်းအနား

နည်းပညာတက္ကသိုလ်(ကျောက်ဆည်)မြို့ပြအင်ဂျင်နီယာဌာနမှကျောင်းသား/သူများ Alpha Cement စက်ရုံသို့ သွားရောက်ကွင်းဆင်းမှုမှတ်တမ်း

URJESE 2024 Soft copy Paper Template

URJESE-2024-Paper-Template-28-2-2024Download URJESE-2024-Paper-Template-Myanmar-28-2-2024Download